Inhoud: Tekst, tabellen, afbeeldingen, video, formulieren en scripts

In deze sectie wordt omschreven hoe u uw site kunt vullen met informatie en hoe u daaraan allerlei nuttige functies kunt toevoegen die worden geleverd door de modules van de editor.

Als u een module aan een pagina toevoegt kunt u kiezen of deze alleen op de huidige pagina moet worden getoond, op alle pagina's van de site, alleen op de voorpagina of op alle pagina's met uitzondering van de voorpagina:

  • Om een module alleen op de huidige pagina te tonen selecteert u de module op het tabblad Modules en sleept u deze naar een van de delen van de pagina gemarkeerd met het woord INHOUD. Deze gebieden bevinden zich in het belangrijkste blok met content en aan de bovenkant van elke zijbalk.

    Om de ruimte voor de content te verdelen in een aantal kolommen en aan een daarvan een module toe te voegen sleept u de gewenste module naar de linker of rechterrand van de ruimte voor de content en voegt deze daar in. Merk op dat de zijbalken niet in kolommen kunnen worden opgedeeld.

  • Om een module op alle pagina's van de website te tonen selecteert u de module op het tabblad Modules en sleept u deze naar een van de delen van de pagina gemarkeerd met het woord DESIGN. Deze gebieden bevinden zich onder en boven het belangrijkste blok met content, in de zijbalken, de header en de footer.
  • Om een module alleen op de voorpagina te plaatsen of op alle pagina's behalve de voorpagina selecteert u de juiste module op het tabblad Modules en sleept u deze naar een deel van de pagina dat is gemarkeerd met DESIGN. In de werkbalk van de module wijzigt u de optie Altijd zichtbaar naar Alleen voorpagina of Overal behalve voorpagina.

Om de inhoud van een module te bewerken plaatst u de muisaanwijzer boven de module en klikt u op Bewerken.

Om de stijl van de elementen in een module te bewerken plaatst u de muisaanwijzer boven de module en klikt u op Bewerken > Stijlen tonen. Voor elke module kunt u de volgende instellingen opgeven: opvulling, marges, schaduw, afgeronde hoekjes, achtergrondafbeelding en kleuren. Merk op dat schaduw en afronding van de hoekjes niet altijd wordt toegepast op de modules Image Slider en Kaart.

Verder in deze sectie:

Tekst, tabellen, links, Flash-bestanden en afbeeldingen

Afbeeldingsgalerie

Diavoorstelling

Ingevoegde video

Contactformulier

Blog

Reacties

Documenten en andere bestanden om te downloaden

Knoppen voor delen op sociale netwerken

Zoeken

Webwinkel

Kaart

(Geavanceerd) Aangepaste scripts

Advertenties

Twitterfeed

Amazon aStore