Hostingmogelijkheden die voor uw websites beschikbaar zijn

Afhankelijk van uw hostingpakket kunnen de volgende hostingmogelijkheden voor uw websites beschikbaar zijn (getoond op het tabblad Account > Hostingopties):

 • SSL/TLS-ondersteuning. Dit stelt u in staat verbindingen met websites te beveiligen door middel van SSL/TLS-versleuteling.

  Voor informatie over het beveiligen van sites met SSL/TLS, zie de sectie Verbindingen beveiligen met SSL/TLS-certificaten.

 • Webstatistieken. Hiermee kunt u de statistieken van uw website bekijken, weergegeven in diagrammen en grafieken.

  Zie voor informatie over het bekijken van de statistieken van uw website de sectie Statistieken bekijken.

 • Aangepaste foutmeldingsdocumenten. Hiermee kunt u aangepaste HTML-pagina's maken en de webserver instellen om deze te tonen in plaats van typische foutmeldingen als 404 Not Found.

  Zie voor informatie over het instellen van aangepaste foutmeldingspagina's de sectie Aangepaste foutmeldingspagina's instellen.

 • Ondersteuning voor programmeer- en scripttalen als PHP, CGI, Perl, Python, Microsoft ASP, ASP.NET, SSI.
 • Exclusieve IIS groep van toepassingen (Windows). Deze optie biedt isolatie en verbeterde stabiliteit voor webtoepassingen op websites.
 • Aanvullende schrijf/bewerkrechten (Windows). Deze optie stelt webtoepassingen in staat om een bestandgebaseerde database te gebruiken (zoals Jet) die zich bevindt in de hoofdmap httpdocs of httpsdocs.
 • Webgebruikers toestaan om scripts te gebruiken. Hiermee worden scripts op webpagina's beschikbaar via URL's zoals http://voorbeeld.nl/~<gebruikersnaam>/<webpagina>, waarbij <gebruikersnaam> verwijst naar een webgebruiker. Webgebruikers zijn personen die zelf geen domeinnaam nodig hebben. Deze dienst is vooral populair in onderwijsinstellingen die niet-commerciële persoonlijke pagina's hosten voor hun studenten en staf.